LIKE ONS

donderdag 29 december 2005

WROEG IN DE MORGEN een overdagpeinzing

Tjees! Ik heb niet echt zo erg op die dansmariekjes geschouwd. Was bezig met een bleek dansspel onder de beukhouten tafel in de hoek van ons bestamde café. Ola-dyee! Op het moment superiem dat jij met je zweethand de kleefkant verliet om mij trusteloos te vaarwelen beviel mijn zojuist beschatte peperdoos van haar neus en hatsjiede zo ons laatst kruimelend genot tussen de planken. Die tafel stond haar trouwens goed, maar veel verder dan een bezwalkt verweider kwam ik daarna ook niet meer. Weet niet of ik jouw toen nog mijn armslot heb weten aan te bieden voordat ik die oud vertrouwende toonbalie bereek die naar mijn idee alweer was verplaatst sinds de vorige bestelling, bestselling schrijver die je de bent! Ten gelukke had ze mijn favorizerende drankje nog op voor-aad en berustte mijn stem op haar glad gevormde oren om zo nog tot lange na de verlaatte ronde met nonsens-uur op haar in te praten terwijl ik mijn oogbollen hun welwillige gang liet gaan.

Geen opmerkingen: