LIKE ONS

woensdag 12 januari 2005

Uit de serie: Sietaten uit een dageluks leven.
Converseren is werkelijk de hoogste aller kunsten. Ik merk elke dag weer welk een amateur ik ben. Maar ik hou van luisteren. Wordt hier nu iemand overgehaald, beledigd, belachelijk of blij gemaakt? Ik snap het wel, ik begrijp het alleen niet.

-Wil je een tostie?
~Mwah.
-Heb je al gegeten?
~Nee, nee...
-Ik neem een tostie. Wil je ook?
~Nou...dat is goed!
-Graag of niet hoor!
~Jaaaa, lekker!
-Tsjongejonge.

P.S.(=ProfessiuS) Waar blijft het vervolg op je uiteenzetting over 'puur absurdisme'(23-11-04)? Tot zover snapt niemand dat. Ik kijk er naar uit want vond het tamelijk interessant.('Bijster' interessant eigenlijk maar 'tamelijk' vond ik een te mooi woord om te laten liggen(het lag tamelijk voor de hand namelijk))

P.S.2. Bij nader nalezen vond ik eigenlijk 'The Endless Post' van 5 augustus misschien wel de beste van vorig jaar. Degene die het hiermee eens is, krijgt van mij 'Het Grote Bubbelebim-interview' opgestuurd. Aangezien 'De Bubbelebim op Cameretten' een onding is geworden.

Geen opmerkingen: