LIKE ONS

donderdag 13 januari 2005

Nou ja, het is natuurlijk een beetje raar om het absurdisme uit te leggen. Ik weet niet meer wat ik dacht. Waarschijnlijk te veel. Het is natuurlijk veel beter om het uit te leggen door een voorbeeld.
Hier legt mijn hoofd direct een gedachteverschuiving ten richtinge van het leve. Ook daar is het absurd om het proberen uit te leggen en zijn mensen beter af als je het goede voorbeeld geeft. En daarmee bedoel ik dat u deze tekst uit uw hoofd moet leren en elke ochtend tegen uzelf moet zeggen. Daarmee zal deze wereld binnen de kortste keren een stuk leefbaarder worden.
Juist, en dan nu een gilletje. Niet te hard hoor, anders denken mensen dat u gek bent en dat is wel het slechtste voorbeeld om te geven. Ik, mijzelve, gedraag mij graag gek. Zo stel ik mij nu voor dat u op de wc zit en deze tekst uit uw hoofd opdreunt. Daar kan ik niks aan doen. Daar kunt u niks aan doen. Doet uw best en pers!

Heil de gekke stijl!

Geen opmerkingen: