LIKE ONS

donderdag 16 december 2004

Mijn top 3 is denk ik:

1: Professius:
"Zegt de waandrager van bekommentarieel beslag. Het was deze pisang die aanspoorde dan wel afstevende op commirikatie, maar dit mijn bewaarde vriend stevelt geregeld recht af op comminiminie. Kleinscherend woordverkwistelarei! Maak je nuttig en zeg waar het op staat. Sta op en doe iets nuttigs. 'Welgemeend gedrag siert de mensch.' zei mijn oma altijd en dat meende ze. Het gaat in dit tijdsbeslag bij hardheid, kloknegerend. En juist in dat tijdsbeslag zeg ik, kleinzoon van mijn oma, hou vast aan idealen maar to hell wit wat je want. Je hebt een blokje gekregen toen je werd geboren, gebruik hem dan ook en leidt mij niet af." (13 oktober 2004)

2: Ik zelve:
"Hedenavond in Exelcis Deo:
One Two Theo danst de Horlepiep.
(Naakt natuurlijk)" (29 Januari 2004)

3: Een eenzame Neerlandicus:
"Het woord "feest" is qua betekenis natuurlijk een vrolijk concept." (4 Maart 2004)

Hierbij heb ik natuurlijk even het gehele oeuvre van de Glijmajoor buiten beschouwing gelaten.

Geen opmerkingen: