LIKE ONS

donderdag 22 juli 2004

En nu is het welletjes. -Nietes. Goed, dan niet. Maar als het niet welletjes is wat is het dan wel? -Het is belletjes, kattenbelletjes. Wel heb ik jou daar! Kattebelletjes? -Ja, kattenbelletjes. Ach heremijntijd, kattebelletjes! -Ja, kattenbelletjes. Mijn God, kattebelletjes. -Ja zeg, ik blijf het niet zeggen, kattenbelletjes. Jawel, je blijft het wel zeggen, je zegt het de hele tijd. (kattebelletjes) -Al goed, al goed, nu is het welletjes. Yes! Zie je wel, heb ik het niet gezegd. -Jawel, je hebt het wel gezegd. Dat zei ik toch. -Nee, je vroeg of je het NIET gezegd had. Nou, ik HAD het toch ook gezegd. -Ja, en daarom heb je het dus niet NIET gezegd. Nou goed, maar ik had in ieder geval gelijk. -Jaja, maar je HEBT geen gelijk. Welles. -Nietes. Welles. -Nietes. Welles. -Nietes.
~Verdorie jongens, ik probeer te lezen, nu is het welletjes.
-Nietes. ~Welletjes. -Nietjes. ~Welletjes.

Geen opmerkingen: