LIKE ONS

donderdag 15 juli 2004

Een van de twee beste driewielers ter wereld viert morgen zijn vijfde verjaardag vanaf zes uur. 'Nou en', zult u denken. En dat is terecht, want waar gaat dit in godsnaam over? Over een van de twee beste driewielers. Nou vraag ik u! Of nee: Nou vraag ik u? Of misschien beter: Vraag ik u nou?
U: Ja, nu vraagt u mij.
Ik: Wat vroeg ik u dan?
U: U vroeg mij of u mij nu vroeg.
Ik: Oh, en?
U: U vroeg mij net inderdaad.
Ik: Aha, en nu?
U: Nu vraagt u mij weer.
Ik: Wat vroeg ik dan?
U: Of u mij nu net weer vroeg.
Ik: Nu of net?
U: Nu net.
Ik: Zojuist?
U: Inderdaad.
Ik: Haha
U: ??
Ik: HAHAHA
U: Euhm..
Ik (terwijl ik verbijsterend wegloop): Hihihihi
U (blijft verbijsterd achter)
Ik heb de hele verdere weg naar huis in mijn vuistje gegniffeld.
Sorry daarvoor, ik kon het niet laten.

Geen opmerkingen: