LIKE ONS

donderdag 7 augustus 2008

CORRESPONDENTIE 08 #2

Ik ben gewoon thuis. Mijn onzelfspellendheid aangaande uw vraagheid is in die zin te beantwoorden dat het hier thuis juist ging om het één en ander na gaan, doen. En dan in dit (mijn huidige) geval in preciezere mate om en nabij rotterdams tas idioom (de oom van idi (de muze van Xantippus)) Susan Bijl. Ik noem hem:
'Kan je na gaan doen'.

Over hieromtrendy gespoten.
Verder houd ik mij komende tijd verre van verleden tijden en spuit ik hier en daar wat tik en klop werkzaamheden zoals een videolied dat snoepie-fluif zou moeten gaan heten, ware het niet dat ik zojuist zin kreeg om 'ware het niet dat' neer te tikken en ik nu dus een rede moet gaan verzinnen om het geheel te laten. Hierover later dus meer. Of minder. Het blijft ten slotte zomer en ook de regen kan weer terug de hemel in. Schijnt. De zon.

Aangaande uw v(r)aag: Uitblijvende mijn antwoo(r)d. Hè, leg ik mezelf weer in de knoop. Was ik maar niet zo zinnespeels. Het antwoord weet ik namelijk weldegelijk (ik weet het dus op een degelijke manier (u weet wel, op zo'n manier waar men bijvoorbeeld koekjes van zou kunnen bakken)) en is te leuk om waar te zijn. Om waar te zijn? In uw onderbroek. Ik moest maar eens uit huis gaan. In een paarse auto welteverstaan. WAT!?

Professius T. Taal

Geen opmerkingen: