LIKE ONS

donderdag 21 april 2005

ZIEK

Professius heeft vandaag een dagje vrij genomen. Daarom neem ik hier in zijn plaats even het woord.

(Ik heb hem eigenlijk gedwongen een dagje vrij te nemen, hij sloeg wartaal uit en stuurde onze basisadministratie in het honderd. En dat terwijl de basisadministratie, zoals u natuurlijk wel weet, en zeker die van de Bubbelebim, minstens in het vier/vijfhonderd moet staan. Anyway, dat heb ik weer op orde, blijkt dat 'ie de aftrekposten van onze onzin heeft doorkruist met een leeuwedeel aan tekeningen. Toen heb ik gezegd dat hij waarschijnlijk even rust nodig had en hem in een lauw badje van dubbelvla gegooid. Daar ligt ie nu hopelijk, dat wil zeggen dat hoop ik, nog steeds.)

Hij vroeg me u het volgende te melden: (En let op wat voor een wartaal!)

Ik ben een dagje vrij.
Daarom hoort u dit niet van mij.
Maar van mijn collegij.
Nee, niet ik dus, maar hij.

Geen opmerkingen: