LIKE ONS

zondag 23 november 2008

PETOZIE oftewel GEDICHTEN ANALISEREN

Om de serie "De Bubbelebim Behandelt Elkaar", die wij in november van het jaar 2004 begonnen, nieuw leven in te blazen hier een spronkelnieuw gefonkeld dichtwerkje van mij. Professius, of u deze poëtische faeces op kakademische wijze zou willen ontlasten van haar hermetiek.

KERMIT IN DE HEL

Wanneer mijn vriendin sesamstrueert
En met monsterlijk gekwaak
Gans ongevagineerd
Haar tommie(buik) voor knaak
Of daalder ieniemieert

Dan doe ik of ik Ernie ben
En acteer ik naar mijn Aart
Ik sluit mij in mijn kamer en
Ik groei mijzelf een baard

Als na een mien of uut of tien
Ik door de kussensloopstof gluur
En luister aan de deur van Sien
Frank Lex (Re)Gr(ili)oothof Tuur

Dan denk ik vaak wat bonst er?
Het moederkoekiemonster

Geen opmerkingen: