LIKE ONS

donderdag 20 juli 2006

Roebie's Ragtime Band speelt in Ballhaus Ost

Nadat er iemand aan me vroeg of ik een plaats-specifiek-kunstwerk wilde maken in de gallerie 'Ballhaus Ost', een voormalig Balhuis van het begin van de 20ste eeuw, ging ik recht vooruit en ontwierp de oostelijke kant van een balvormig huis: Ballhaus Ost. En omdat of alsof dat nog niet genoeg was zong ik samen met de voor deze gelegenheid geformeerde band 'Roebie's Ragtime Band' een paar ragtime jazzliedjes, ook van begin 20ste eeuw. Een ervan is te zien als je op de foto klikt. En o ja, ook voor deze band geldt: Alles wat de Roebie's Ragtime Band doet, hebben zij zo bedoeld. Let op.1 opmerking:

Anoniem zei

De oostelijke kant van een woningvormige bal, ha wat fijn! En wat kunnen jullie fraai zingen. Geef Roebie een dikke kus van me en ik zie je snel in Berlijn. Ik ga nu eerst even naar Spanje, maar het lijkt erop dat ik erachter aan het komen ben dat een paar dagen ertussen knijpen echt niet het einde van de wereld hoeft te betekenen. Doewieeeeeeeeeeee!!!!