LIKE ONS

woensdag 27 juli 2005

Re: Slijngaard, To: Unlimited

Welnu,

A: Ik probeer uit alle macht binnen de knevels van de streef (Marianne bedankt!) te blijven. Helaas kleur ik nog immer af en toe buiten de eindjes van de lijntjes.

B: Hier sla ik van achterover! Kun je je dat boek van Terry Wimsen nog herinneren: "Toen ik naar je omkeek hebben twee indianen een magneet in een pan met vla gegooid." Daar moest ik inmediaat aan denken toen ik de B: in je bericht las. Zoals je misschien nog weet heeft hij dat boek gebaseerd op zaken die ik werkelijk heb meegemaakt. Kan ik hier misschien later op terug komen, als ik wat groter ben?
En dan,

C: Oh, Professius, ik U ook. Uit alle macht, wederom. En als ik de foto's zie al des te meder. Om het met vieze woorden te zeggen: Ik wilde daar konten zijn. Hier ontbreekt die zon, dat spel, die liefde. Om het plastisch uit te drukken: Connie Palmen presenteert Zomergasten.

Kom je nog terug uit het Paradijs? En zo ja, mag ik dan een band beginnen met jou als zanger in deze outfit? Je lijkt wel een Oempa Loempa die bij Emerson, Lake & Palmer speelt. Dan noemen we die band Oempa, Loempa & Palmer, zoiets.

Geen opmerkingen: