LIKE ONS

zaterdag 5 juni 2004

Professius...hierbij wil ik U uitnodigen voor een rood glas wijn en een Zweeds stokbrood(stökbröt) met een heilige brie-eenheid voor erop om onderwijl te converseren over recente ontmoetingen met Vinkoog en De Grote Een(of Het Lelijke Eentje, zoals ik liever zeg(Tsjonge, wat zeg ik dat lief)) en over het feit of 'ontmoeten' niet eigenlijk 'jezelf minder verplichtingen opleggen' betekent. Daarnaast wil ik je natuurlijk nooit meer zien en had ik het altijd wel gedacht enzo. Liefs(liever gezegd: Veel liefs) van Simmie de Sala Lama van de Bubbelebim.

P.I.S.: Staat de T in Uw naam toevallig voor Tienvoor. Ik heb gehoord dat er een nieuw programma komt dat een soort kruising wordt tussen Twee voor Twaalf en Tien voor Taal. Twee voor Taal gaat het heten, ik denk dat het een soort Lingo wordt maar dan met verkeert gespelde woorden. "Liefde. L-I-V-D-E."

Geen opmerkingen: