LIKE ONS

donderdag 18 maart 2004

Ik heb mijzelf en mijzelf en PTT eens herlezen en kwam tot de volgende schokkende of schokkerige conclusies:

A: Ik heb wel eens gezegd dat citeren “een vak apart” is. And you can quote me on that.

B: Ik verval met enige regelmaat in herhaling.

C: Ik verzink op dit moment in een overpeinzing over de mogelijk Franse oorsprong van de term “een vak apart” omdat het bijvoeglijk naamwoord achter het zelfstandige staat. Y vous pouvez moi citer en la.

D: Volgens mij hebben wij legio van dit soort opsommingen. En nog veel meer(meerdere legio = legio-en = legioen) in de vorm van quizvragen die we ooit allemaal nog eens zullen moeten kunnen gaan gebruiken in onze bij voorbaat “wel aardige” spelshow “HEEFT U DAAR WEL EENS OVER NAGEDACHT” . Hierboven een aantal voorbeelden misschien?

Geen opmerkingen: